Lakossági tájékoztató

A Kiskunsági Víziközmű- Szolgáltató Kft. videóját tekinthetik meg a téli fagyok okozta károkról. https://drive.google.com/file/d/1EA9GteDhNi9kK6X5VNJg_MiIbS3eUKwM/view?usp=sharing

 
Kiskunsági Víziközmű- Szolgáltató Kft. közleménye
Tájékoztatjuk, hogy 2020.március 16-ától a Kiskunsági Víziközmű- Szolgáltató Kft. a személyes ügyfélszolgálati irodák nyitva tartását határozatlan időre szüneteltetni.
 
Ügyfeleink Társaságunkat telefonon/e-mailben és elektronikus felületünkön továbbra is elérik.
Köszönettel,
Kiskunsági Víziközmű- Szolgáltató Kft.
Kiskőrösi Járási Hivatal online elérhetősége

http://bkmkh.hu/kiskorosi_jarasi_hivatal

Ajánlások száma Imrehegyen
 
Vízmű kezelői közlemény

A Kiskunsági Vízközmű ügyfélszolgálati és hibabejelentő elérhetősége megváltozott.

Az új telefonszám 06-20/942-1622

 
Parlagfű-mentesítési felhívás!

Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletről szóló 2008. évi XLVI. törvény 17. § (4) bekezdése szerint a földhasználó köteles az ingatlanon a parlagfű virágbimbójának kialakulását megakadályozni, és ezt követően ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fenntartani. A hivatkozott jogszabály módosításával a parlagfű elleni védekezéssel kapcsolatban korábban meghatározott június 30-i határidő eltörlésre került, ennek eredményeként a földhasználóknak folyamatosan kötelező megakadályozni, hogy a területükön a parlagfű növény virágbimbós állapotba kerülhessen. Az AM tájékoztatása szerint a leírtakra tekintettel a parlagfű fejlettségétől függően hatósági ellenőrzésekre is bármikor sor kerülhet.